Verzenden en Retourneren

Besteld voor 18.00 uur?

We vinden het belangrijk dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. Bestel je voor 18.00 uur? Dan wordt jouw bestelling vandaag nog verzonden.

Veilig en mooi verpakt

Scherven brengen misschien wel geluk, maar die willen we toch voorkomen. Daarom doen we ons uiterste best jouw kostbare bestelling veilig, sterk en mooi te verpakken.

< 14 dagen retourneren

Is je bestelling onverhoopt niet naar wens? Dan heb je 14 dagen de tijd om deze te retourneren. Hiervoor vul je eerst het retourneringsformulier in, waarna je de bestelling direct verzend.

Retourneringsvoorwaarden

Het restitutie- en retourbeleid van Wijnhuis Schagen geldt voor 14 dagen. Als er 14 dagen zijn verstreken sinds het ontvangen van je aankoop, kunnen we je geen volledige terugbetaling of omruiling aanbieden. Om in aanmerking te komen voor retournering, moet je artikel ongebruikt zijn en in dezelfde staat verkeren als waarin je het hebt ontvangen. Het moet ook in de originele verpakking zitten en niet verder opengemaakt zijn dan nodig om het product te beoordelen.

Het retourneren van cadeaubonnen is niet mogelijk.

Om uw retourzending te voltooien, is het belangrijk dat je onderstaand formulier volledig invult.

Er zijn bepaalde situaties waarin slechts gedeeltelijke restituties worden verleend:
– Elk item dat niet in de originele staat is, is beschadigd of ontbrekende onderdelen om redenen die niet te wijten zijn aan onze fout.
– Elk artikel dat meer dan 14 dagen na levering wordt geretourneerd

Terugbetalingen
Zodra uw retourzending is ontvangen en geïnspecteerd, sturen we u een e-mail om u te laten weten dat we uw geretourneerde artikel hebben ontvangen. We zullen u ook op de hoogte stellen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

Als u wordt goedgekeurd, wordt uw terugbetaling verwerkt en wordt er binnen een bepaald aantal dagen automatisch een tegoed op uw creditcard of oorspronkelijke betaalmethode toegepast.

Verzending
Om uw product te retourneren, moet u uw product opsturen naar: Wijnhuis Schagen, de Fok 15-C 1742 PC Schagen . De verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor rekening van de consument/ klant. Wijnhuis Schagen vergoedt deze niet. Als je (duurdere) artikelen retourneert overweeg deze dan met een track and trace code te verzenden. Zo weet je zeker dat je geretourneerde product te traceren is.

Hulp nodig?
Mail ons via info@wijnhuisschagen.nl, we helpen je graag!

STUUR EEN RETOUR

Vul onderstaand formulier in om een retour aan te melden